Важни правила при залагането в Еврофутбол

Ето няколко важни правила за начинаещи играчи:

  • Не залагайте на комбинации (прави колонки). Колкото повече мачове има в колонката, толкова по-малък е шансът да спечелите и толкова по-голям е маржът, който Evrofutbol прибира за себе си. Много малко са хората, които печелят от комбинации, необходима е изключително висока познаваемост.
  • По-добре е да залагате на спортове и първенства, които не се славят с особена популярност. На популярните шампионати залагат повече хора и Еврофутбол променя началните коефициенти в зависимост от залозите. На по-малко интересните спортове се правят съответно и по-малко залози, коефициентите остават в първоначалния си вид, което увеличава възможността за печалба – все пак и служителите на Еврофутбол са хора и могат да сбъркат при изчисляването на някой коефициент.
  • Не използвайте неправилни тактики и стратегии. Най-популярната е Мартингейл – ако играчът заложи за даден отбор, а той не спечели – следващият кръг удвоява залога с намерението да си избие и парите от първия залог.
  • Следете парите си. Най-добре е да определите максималният размер на сумата, която може да си позволите да изгубите за един ден, в случай че не ви провърви. Добре е и да си водите статистика за печалби/загуби.
  • Водете си статистика на залозите в Еврофутбол (ако залагате в онлайн букмейкъри статистиката се запазва за определен период от време). Може да съхранявате и данни за залозите, които сте искали да направите но не сте били достатъчно сигурни в успеха. След проучване на тези записи може да разберете много на себе си като играч.