Системи за спортни залагания

Някои от най-популярните системи за залагания са системите на Мартингейл, Фибоначи, Д’Аламбер, Лабучер, Критерият на Кели, 1-3-2-6, Парлей и Пароли. Според системата на Мартингейл, залагащият удвоява размера на залога си при загуба (коефициента трябва да е над 2), като така той успява да покрие всички предишни загуби и при две поредни победи излиза и на печалба. Стратегията има сравнително високо ниво на риск, но ако имате късмет, може да приключите кампанията си на добра печалба. При Критерият на Кели беторът поема по- голям риск, но и възгледите за печалба са по- добри. Ако при него шансовете за успех са по- малки, залагащият прави и по- малък залог. Системата 1-3-2-6 дава възможност за увеличаване на залозите при успешна прогноза. Четири поредни победи променят размера на залога от 1 на 6 единици.

Системата Пароли е обратна на теорията на Мартингейл, така че вместо да увеличавате залозите след загуби, трябва да ги увеличите при победа. Според теорията на Д’Аламбер залозите се увеличават след загуба и се намаляват след победа. Парлей е единичен залог, състоящ се от комбинация селекции, направени от една или повече игри. Ако дори и една от селекциите се окаже губеща, губите целия залог, но ако всичко е печелившо, печалбата става много голяма. Според системата на Лабушер залозите се правят спрямо ясно определена последователност от цифри. Системата на Фибоначи също използва подобен подход на използване на математически изчисления. При загуба се качвате нагоре в числовата редица, а при победа се връщате надолу.

Благодарение на знанията ви и правилното прилагане на системите за залагане, можете да спечелите много пари, но трябва да се придържате към дадените по- горе съвети, ако искате те наистина да дойдат. Дисциплина, добро управление на банката, планиране и използване на правилните стратегии – това е пътят към успеха и трябва да го следвате неизменно. Тези неща ще направят от вашето хоби едно много доходоносно занимание!