Стратегии за залози и печалби от Winbet

Спортните залози са част от ежедневието на доста хора у нас, а и по света. С напредването на онлайн букмейкърите и техните предложения, професионалните залагащи и тези, които го правят за удоволствие, нараснаха значително като брой. Много от тях дори предлагат платени прогнози, но не всички са достатъчно добре подплатени с нужните знания за постигането на успех. Нашето мнение е, че първо трябва да научите основите на залаганията, като за целта може да разгледате нашето ръководство за залози, в което сме развили доста полезни теми. След като имате основата, вече може да пристъпите към изпробването на собствени стратегии за залози. За да ви помогнем в това начинание, ще ви разкажем начините за успех при залозите в сайта на родния букмейкър Winbet. Това е един от сайтовете за залози у нас, който се слави с висок рейтинг и нарастващ брой потребители. Смятаме, че си заслужава да знаете кои са водещите стратегии за успех там.

Winbet спортни залози

Сайтът на Уинбет предоставя не само спортни залози, но и казино игри. Потребителите имат на разположение и други предложения, но няма спор, че секцията за спортни залагания е една от основните и най-използвани. В нея може да откриете най-различни възможности за залози на спортни събития. Те включват популярните спортове като футбол, тенис, баскетбол и хокей, но наред с тях налице са възможности за залози на спортове като хандбал, боулс, плаване и футзал. Броят на наличните спортове в сайта на Winbet надхвърля 20, а повече за тях може да прочетете в ревюто ни за букмейкъра.

Освен че се характеризира с голям брой спортове, Winbet може да се похвали и с голям набор от събития към всеки спорт. Следят се всички водещи лиги и първенства, като освен тях има и доста нискоразредни шампионати. Маркетите към всяко събитие също са доста разнообразни и някои от тях не могат да бъдат открити в другите водещи сайтове у нас. Точно затова смятаме, че Уинбет си заслужава, що се отнася до залози на спортни събития.

Предимства и недостатъци на букмейкъра

Както всеки един онлайн букмейкър, и Уинбет има своите плюсове и минуси, когато става дума за залози на спортни събития. Нека отчетем най-видните от тях:


Плюсове:

 •     Налични са над 20 спорта за залози
 •     Включени са събития от всички водещи, но и от второстепенни лиги
 •     Пазарите са доста разнообразни
 •     Коефициентите за залози са сред най-добрите у нас
 •     Залозите на живо включват различни опции
 •     Статистика преди и по време на събитията
 •     Кеш аут опция
 •     Бонуси за спортни залози

 
Минуси:

 •     Липсва видео на живо при залозите в реално време
 •     Не се предлага частичен и автоматичен cash out

Успешни стратегии

От всеки един онлайн букмейкър могат да се извлекат различни позитиви, на които да базирате своите стратегии за успешни залози. Ние анализирахме сайта на Уинбет и обърнахме внимание на нещата, от които могат да се изтръгнат най-големи ползи при залозите. Смятаме, че на тях може да базирате стратегиите си. Не отричаме, че някои от опциите са налични и по други сайтове, но в платформата на този букмейкър са представени по по-различен начин. Спортните залози в Winbet предлагат доста добри опции за стратегии за залози, от които да се възползвате максимално. Нека се насочим към предложенията и да видим какви начини за успешни залози се крият в сайта на оператора.

Залози на живо със статистика в реално време

Едно от най-големите предимства на онлайн букмейкъра Winbet е неговата секция за спортни залози на живо. Там могат да бъдат намерени всички текущи мачове от различни спортове, на които може да се поставят залози в реално време. Както вече споменахме, Winbet не предлага пряко предаване на спорт към този момент, но пък има нещо много по-важно. В платформата на букмейкъра всички потребители ще могат да се насладят на безплатна анимация на живо от събитията, която показва доста информация. Обикновено, анимираните графики могат да бъдат открити в дясната част на сайта, след като се избере конкретното събитие. Графиките показват в реално време как се развива срещата. Отделно от това, има информация за статистиката от събитията, които се предлагат със залози на живо. Тя показва различни детайли спрямо вида спорт, но винаги може да ви е от полза при избора на залог.

Да вземем за пример една футболна среща. За нея статистиката на живо показва информация като владение на топката, брой опасни атаки, брой на ъгловите удари и други данни. По този начин може да прецените кой отбор е по-активен в срещата и да базирате своята стратегия точно на тези данни. В реално време може да прегледате и класирането на отборите в конкретната лига. Ако пък се спрем на един тенис мач на живо, статистиката включва ключови данни като брой асове, двойни грешки, процент на успех в точките за пробив, текущо класиране на играчите и техните последни резултати. Подобни статистически данни се предлагат още за събития от света на баскетбола, хокея, снукъра и други спортове, които могат да бъдат намерени с опции за залози на живо в сайта.
Залози на комбинирани пазари

Сред по-интригуващите опции за залози на спортни събития в сайта на Уинбет са пазарите с комбинирани маркети. Те събират в един общ пазар две отделни възможности. Разбира се, всяка от тях може да се намери и като единична опция, но предимството, което ви дават комбинираните пазари, е доста добро. Въпреки че говорим за спортните залози в Уинбет, стратегията за комбинирани пазари може да се използва най-вече за футболни събития. Повечето подобни комбинации са налични преди началото на срещите, а ако са на живо, комбинациите са по-малко на брой. Освен това, тези комбинации са характерни за събитията от водещите първенства, така че не очаквайте да ги намерите при всички мачове.

Комбинираните опции при залози на футбол представляват един по-различен начин за залог. Комбинациите са разнообразни, като те ви дават възможност да спечелите с по-висок коефициент. Обикновено, когато правите залози на футбол, нямате право да включвате повече от един пазар за конкретно събитие в един талон. С наличните комбинации от Winbet обаче, това става възможно. Ето и какви комбинирани пазари се предлагат:

 •     Краен резултат и двата отбора да отбележат
 •     Брой голове и двата тима да отбележат
 •     Краен резултат и общ брой голове
 •     Двоен шанс и брой голове
 •     Първо полувреме/Краен резултат и брой голове под/над
 •     Първо полувреме/Краен резултат и точен брой голове

Комбинациите включват и други пазари, като за най-точна информация ви съветваме да разгледате спортната секция на букмейкъра.